V.d. Linden fikst uw karwei in Eindhoven en daarbuiten

Schitterende tegels in uw badkamer. Stucwerk dat rijk is aan reliëf. Kostenbesparend dubbelglas in glanzende kozijnen. Wat u ook wilt repareren of verfraaien: wij maken het goed.

Verbouw

Of u nu kiest voor een houten- of pvc vloer? Uw badkamer, toilet of keuken opknappen? Of uw zolder bewoonbaar maken? Wij steken onze handen uit de mouwen.
 

Aanbouw

Rust in huis met een extra slaapkamer. Droog parkeren met een overkapping naast uw woning. Of een luxe tuinkamer? U krijgt het zonder gedoe op, aan en rondom uw huis.

(Kunststof) kozijn

Een raamkozijn dat niet alleen mooi is in de maneschijn. Kies voor kozijnen van kunststof of hout. Wilt u daarnaast ook energie en kosten besparen? Voorzie uw raamkozijn van isolerend glas. Wij denken graag met u mee.

Renovatie

Stucwerk

Kies uw eigen stijl in stucwerk. Houdt u van glad stucwerk, de decoratieve structuur van een sierpleister? Geef net dat stukje meer warmte en sfeer in uw huis of kantoor.

Badkamer

Een momentje voor uzelf in uw stijlvolle ligbad. Klinkt dat niet fantastisch? U kiest voor renovatie of een spiksplinternieuwe badkamer, en wij hameren op de kwaliteit van de afwerking.

Dakkapel

Uw huis is meer dan onderdak. Wilt u uw dak laten onderhouden of een nieuwe dakkapel? Kies uit verschillende materiaalsoorten, zoals hout of kunststof, zonder de stijl van uw woning te verliezen.
 

Voegwerk

Strakke, egale en volle voegen. Uw stukadoor of klusjesman is ook professioneel metselaar. Laat uw gevel, trap of tuinmuur (opnieuw) metselen.
 

Bel voor een afspraak

Herstel de oude glorie van uw woning. Vernieuw bijvoorbeeld uw badkamer, gedeeltelijk of zelfs helemaal. Combineer karakteristieke eigenschappen met moderne vernieuwingen. Wij stoppen niet voordat uw huis weer straalt.